Tillbaka

Starta företag?

Vi hjälper dig att starta företag riskfritt och kostnadsfritt.

Wlapps har en modell som gör det enkelt för dig att starta företag inom Apputveckling och webbutveckling. Allt du behöver är Wlapps Partnerlicens, sedan slipper du onödiga startup kostnader. När du har en Partnerlicens behöver du inte registrera ditt egna företag, utan det får du hjälp med när du förslagsvis omsätter 1-2 miljoner kronor per år.

Starta eget starta företag Starta Företag bli img5


Hur är marknaden?

Väljer du att bli partner med Wlapps, startar du företag inom den snabbast växande industrin som omfamnar nästan alla branscher och företag.

Du blir expert på att ta fram lösningar inom mobila applikationer och lär dig hur funktioner skapar fördelar inom olika branscher. Dina egna idéer förverkligar du genom Wlapps plattform. .

Efterfrågan på appar, hemsidor och digitala lösningar är enorm, bygg därför din karriär inom den marknad som just nu exploderar, starta företag inom den mobila industrin.

 

 

 

 

Jobba som frilans

Vi samarbetar med Frilansfinans, som är Sveriges största företag för frilansande konsulter (egen-anställda). Med utbildningen, verktyget och frilansfinans har du allt du behöver för att från dag ett: jobba för dig själv. Fördelen med att vara frilansande är att du kan vara helt fokuserad på din egna arbetsinsats och på ett tryggt sätt starta din affärsresa till att bilda eget aktiebolag.

Bli egenföretagare

När du jobbat som frilansande och uppnått en omsättning till ca 500,000 – 1,000,000 SEK per år,
rekommenderar vi att du med stöd från oss tittar på att starta ditt egna företag. I detta skede har du både kapital och erfarenhet för att börja anställa och expandera din verksamhet.

Många tror att det är svårt eller komplex att starta företag, vilket det absolut kan vara. Men när du gått Wlapps onlineutbildning och har tillgång till alla verktyg och kontakter, är det ganska enkelt. Som frilansande eller egen företagare får du dessutom löpande coachning och hjälp med att bygga upp ditt egna varumärke och företagsprofil.