Tillbaka

Vad kostar en licens?

Skaffa en licens och börja din karriär redan idag

Har du funderat över att starta företag? För att få bli partner och ha möjligheten till att starta företag beställer du en licens. Licensen kostar 995 kr (exkl.moms) per månad och användare. Därefter kan du köpa till fler licenser för dina partners och anställda. I avgiften ingår alla de tjänster och funktioner som vi på Wlapps erbjuder.

bli_img3 starta företag Licensavgifter, starta företag bli img3

Vad ingår?

 
Under fliken (Vad Ingår Som Partner?) ser du alla de verktyg och tjänster som ingår i en licens. Priset för licensavgiften är exklusive moms. Har du ett eget företag kan du med fördel dra av momsen på licensavgiften eller så kan du starta företag för att kunna dra av momsen.

 

Vad går licensen till?

 
Licenskostnaden går till att driva ditt partnerkonto. Wlapps kostnader för ett Partnerkonto motsvarar denna licensavgift.

 

Hur tjänar Wlapps pengar?

 
Wlapps tjänar endast pengar ifall du blir framgångsrik. För varje kund du säljer till (oavsett omsättning) tar Wlapps ut en låg avgift för driften av IT-lösningen. Denna driftkostnad är en obligatorisk kostnad oavsett om man har en produkt från Wlapps eller inte, eftersom alla onlineuppkopplade produkter kräver en serveranslutning.

Därför kan Wlapps avgift aldrig överstiga det pris du väljer att sälja dina tjänster för. Kostnaden för driften är den samma oavsett hur många funktioner och produkter du säljer till en och samma kund. Driftkostnaden är dessutom något som du tar betalt för utanför din utvecklingskostnad.
Därför bestämmer du själv över din egna marginal.

 

Hur många licenser behöver man?

 
Du måste minst ha en licens per Partnerkonto. Vill du anställa fler kan du enkelt lägga till fler licenser.