Tillbaka

Det har aldrig varit enklare att driva företag

Som partner får du en licens som täcker allt du behöver för att lyckas med Wlapps och ditt egna företag.

Oavsett om du erbjuder Wlapps tjänster som ett komplement till ditt nuvarande företag eller om du startar ett nytt företag direkt genom Wlapps, är det viktigt att du kommer igång snabbt och kan maximera din försäljning. Därför ingår det löpande support och coaching. En coach uppgift är att ge dig en så bra start som möjligt, samt följa dina löpande resultat, svara på ev. frågor, ge tips och råd inom design, teknik och försäljning. Wlapps fokuserar på att du ska lyckas som egen företagare och Wlapps Partner.


Vad ingår i licensen?

I licensavgiften ingår allt som du behöver för att driva företag som Wlapps Partner.

Här är några exempel:

starta-foretag driva företag Vad Ingår Som Partner- driva företag bli img1

Driva företag med Wlapps – Starta din webbyrå

Din egen hemsida (om du saknar en hemsida)
En responsiv och modern hemsida där du profilerar ditt varumärke så kunder hittar till dig.

Organisationsnummer (Om du ej har företag)
Om du inte har ett företag erbjuder vi vårt Partnerbolag i samarbete med Frilansfinans. Det innebär att du slipper trassla med bokföring och ekonomi. När du skickar en faktura får du pengarna på ditt konto redan efter tre dagar.

När ditt företag omsätter sin första miljon, erbjuder vi dig att bilda ett aktiebolag med vår hjälp. Genom Wlapps blir det enkelt att driva företag.

 

 

Online-coach och teknisk support
I verktyget har du alltid tillgång till coacher och teknisksupport via chat och telefon.

Wlapps CRM (Customer Relationship Management)
Ett säljverktyg där du samlar dina kunder, hanterar din kalender, uppföljningar, avtal och allt som är viktigt när du arbetar med B2B (Business to Business).

Wlapps CMS
Verktyg för att bygga enkla och avancerade IT-lösningar. Appar, Mobila hemsidor, Hemsidor, E-handel, Affärslösningar, Reklamkampanjer m.m.

Användbart material
Du får tillgång till användbart material så att du kan komma igång redan från dag ett. Exempelvis får du tillgång till: Samtalsmallar, offertmallar (med färdiga villkor och avtalspunkter), utbildningsmaterial, kundlistor, försäljningsargument, referensappar och en massa bildmaterial som du fritt kan använda vid utveckling av dina IT-tjänster.

Simple Sign
Simple Sign är ett digitalt avtalsigneringsverktyg som gör det snabbare, mer professionellt och tryggt när du skickar avtal och offerter till dina kunder. Simple Sign är inbyggt i Wlapps CRM. (läs mer)

Ett IT-team On-demand
Önskar du utveckla något utanför Wlapps ramar eller skräddarsy något mycket unikt, har du ditt egna IT-team tillgängligt mot en låg timkostnad.

Löpande utbildning
Wlapps e-learning utvecklas ständigt, som partner har du obegränsat tillgång till Wlapps e-learning.
Exempelvis om du skulle anställa någon, behöver de inte köpa en utbildning online. Som Wlapps Partner vill vi att du ska utbildas och bli en optimal företagare.

Vill du veta mer om hur du kommer igång med ditt egna företag? Läs mer på: Driva företag