Tillbaka

Ska du välja Wlapps?

Är du kvalificerad? Är yrket för dig? Har du genomfört vår online utbildning?

Förutom den tenkniska plattformen så ingår det löpande coachning. En coach uppgift är att ge dig en så bra start som möjligt, samt följa dina löpande resultat, svara på ev. frågor, ge tips och råd inom design, teknik och försäljning.

bli_img2 utbildning Ar du kvalificerad - online utbildning  bli img2

 

Gå utbildningen?


Utbildningen riktar sig till vuxna som har tydliga gemensamma nämnare: Business och försäljning.

Målet med utbildningen är du ska komma steget närmare att bli egenföretagare och snart veta hur du försörjer dig själv som mobilstrateg. Oavsett om du vill starta eget eller inte, ger utbildningen dig en bra erfarenhet inför kommande karriärval.

Wlapps onlineutbildning riktar sig till de som är intresserade av att starta eget inom de närmsta åren. Redan efter kursen har du allt som krävs för att bli frilansande mobilstrateg och chansen att jobba över hela världen. Möjligheterna är oändliga, det är du och din ambition som sätter gränserna. Startlinjen börjar här. Ansökan gör du under Online Utbildning


Bli Partner?


När du är partner jobbar du på heltid eller deltid för dig själv. Antigen har du redan ett företag eller så jobbar du som frilansande mobilstrateg tills det att du är redo.

En partnerlicens kostar endast 995 kr per månad, därför bör du tjäna ihop hela årsavgiften redan vid din första kund. En försäljning, alltså ex. en app som du säljer till en kund, kan säljas för 20,000 – 300,000 SEK. Hela vinsten tillfaller dig. De digitala tjänster som du erbjuder genom Wlapps är inom en industri där efterfrågan är större än någonsin. Missa därför inte denna möjlighet.


Måste man kunna Teknik?


Du behöver inte vara kunnig inom IT eller teknik för att vara partner och bygga appar, hemsidor eller affärslösningar. Wlapps är skapat utifrån en drag-n-drop miljö med fokus på problemlösning och kundnytta. För att lyckas som partner ser vi istället att du är social och kreativ.

Vill du veta mer om vad som ingår när du blir partner? (läs här)